Utforska Örebro med dina små äventyrare!

Här finns en mängd underbara aktiviteter för alla barn. Njut av Knattebio på Bio Roxy, en speciell filmupplevelse anpassad för de yngsta. Ge kreativiteten fritt spelrum i Stadsbibliotekets Skaparverkstad, där barnen kan utforska konst och skapande. Ta sedan med familjen till den vackra Stadsparken för utomhuslek och picknick. Örebro bjuder på roliga och lärorika stunder för de små i varje hörn!

På Bio Roxy i Örebro får de yngsta biobesökarna en speciell upplevelse med Knattebio. Med anpassade filmvisningar skapade för de små erbjuds en magisk stund fylld med underhållning och spännande äventyr. Bio Roxy skapar en trygg och rolig miljö där barnen kan förlora sig i filmens magi och skapa tidiga minnen på biografen.

Stadsbibliotekets Skaparverkstad är en kreativ plats för alla åldrar. Här kan barnen släppa loss fantasin och delta i olika skapande aktiviteter, från konstprojekt till hantverk. Skaparverkstaden på Stadsbiblioteket är en plats där gemenskap och kreativitet möts. 

I Stadsparken finns en mängd roliga aktiviteter för barnen att utforska. Med sina lekplatser, grönområden och öppna ytor blir parken en idealisk plats för picknick, lekar och spontan äventyr.

Presentkort

Ge bort ett presentkort med pengar, kärlek och lite pepp!

Köp online
Back to top