Detta händer under påsken i City!

Påsken är på ingång, här är planeringen för årets påskvecka och självklart vill vi ha med er! City kommer att fyllas med färg. En grön matta kommer att rullas ut längs Köpmangatan, vimplar kommer att hängas upp och färgglada fjädrar av tyll kommer att fylla Henry Allards park.  

 

Måndag – Söndag

🐰Hitta påskharen!Under hela veckan kommer det att pågå en aktivitet som innefattar letande efter påskharen. På Teaterplan och Järntorget kommer påskharen att gömma sig på olika skyltfönster och det gäller att hitta rätt på haren. Där har man chans att vinna ett presentkort laddat med 100kr. 

 

Tisdag – Torsdag

🎨Påskpyssel – I tre dagar kommer lokalen på Drottninggatan 30 att stå öppen för påskpyssel. Där har ni som verksamhet möjlighet att synas med exempelvis erbjudanden eller annat som ni tänker passar. På plats i lokalen kommer även ansiktsmålning att finnas. 

 

Onsdag 

🐣Äggjakt – Under onsdagen kommer det att placeras ut 10 ägg fyllda med presentkort från oss. 

 

Torsdag

🚶Påskparad – Vi samlas på Våghustorget kl. 14.00 för att tillsammans med haren, tuppen och kycklingen gå en fartfylld parad från Våghustorget ner till slottet via Köpmangatan. Välkomna att haka på och synas. 

 

💰Myntjakt – Framme vid slottet kommer en myntjakt att äga rum, haren har nämligen tappat sina mynt. Hjälp haren hitta de borttappade mynten och få en belöning.

Hoppas vi ses!

Presentkort som går att använda i Örebro city
Presentkort

Ge bort ett presentkort med pengar, kärlek och lite pepp!

Köp online
Back to top