Clarion Collection Hotel of the Year

Clarion Collection® Hotel Borgen i Örebro har utsetts till Nordens bästa Clarion Collection® Hotel

Priset “Clarion Collection Hotel of the Year” är ett bevis på att hotellet har levererat ett enastående resultat på alla kriterier, främst gästnöjdhet men även matutbud, hållbarhet och omsättning. Det är andra gången i rad som hotellet vinner priset som delades ut på Nordic Choice Hotels vinterkonferens inför 3500 gäster i publiken.

För andra gången får nu Clarion Collection® Hotel Borgen ta emot priset under söndagskvällen på Nordic Choice Hotels årliga vinterkonferens på Friends Arena i Stockholm.

Vi är otroligt stolta över att få detta ärofyllda pris igen! Det är ett bevis på att gästerna älskar att vara hos oss och att medarbetarna trivs på sin arbetsplats. Alla som jobbar på hotellet har gjort en enastående insats och vi ser fram emot att sätta hotellet på kartan för ännu fler gäster och Örebroare under 2023 säger Johanna Neander, General Manager på Clarion Collection® Hotel Borgen.

Hotellet som även kallas “Örebros egen riddarborg” är populärt för både hotellgäster och Örebroare med ett flertal stammisgäster.
På Clarion Collection® Hotel Borgen och samtliga hotell i kedjan innebär hygge att man säkerställt leverans och kvalitet både gällande produkt och service. Hygge är en filosofi och livsstil som handlar om att sätta guldkant på tillvaron, att förstå vikten av enkelhet och ta sig tid till att varva ner. Det kända matkonceptet där gästerna bjuds på både frukost, fika och kvällsmat läggs det stor vikt på. Kombinationen av närvaro, god service och vällagad mat är nyckeln till framgången för hotellkedjan.

Hotellet är rankat som nummer 1 i Örebro på TripAdvisor där gästnöjdheten ligger i topp. Högst betyg får platsen och renligheten tillsammans med servicen. De uppskattar också den sköna atmosfären och kvällsmaten som ingår i rumspriset.

Clarion Collection® Hotel Borgen, under ledning av Johanna Neander tillsammans med team, är en förebild för hela kedjan. Med stort fokus på gästupplevelsen och att skapa den bästa arbetsplatsen har de lyckats igen! säger Richard Svartvik, Driftsdirektör Clarion Collection® Hotel Sverige.

Presentkort

Ge bort ett presentkort med pengar, kärlek och lite pepp!

Köp online
Back to top