Livvakten Carl – en föreläsningsshow

Livvakten Carl lever ett liv som kan liknas vid en Hollywoodfilm. Han arbetar nära företagsledare, världsartister och politiska ledare. Samtidigt pågår en kamp inuti Carl, en strid mot såväl kropp som sinne. Efter många år i London lämnar Carl den hektiska tillvaron för ett lugnare liv hemma i Sverige.

Då smäller det. På en solig sensommardag blir Carl skjuten fem gånger och får syra kastat i ansiktet.

Livvakten Carl – Motståndskraft | Förlåtelse | Kärlek – en föreläsningsshow

**Vända negativa upplevelser till drivkrafter**

När Carl vaknar upp är det han som är offret, skyddad av män som han en gång var. Han står inför ett val: att ge upp eller resa sig igen och ta kampen mot sin största fiende – sig själv. Denna föreläsning tar dig på en resa genom Carls liv som livvakt, hans kamp för att komma tillbaka från attacken samt hans resa till en sällan skådad motståndskraft.

Carl har nyligen uppmärksammats av SVT:s ’Go kväll’, TV4:s ’Efter fem’, Radio P4 Extra, och i populära poddar som ’Ångestpodden’ och ’Brottarbröder’ Hans inspirerande historia som också har skrivits om i Aftonbladet, Expressen och Göteborgs-Posten.

Missa inte denna unika möjlighet att bli inspirerad av Livvakten Carls extraordinära livshistoria från beskyddare till skyddad som är en svindlande berättelse om motståndskraft, förlåtelse och kärlek. 

Datum: 2 feb
Tid: 19:00
Plats: Kulturkvarteret
Presentkort

Ge bort ett presentkort med pengar, kärlek och lite pepp!

Köp online
Back to top