Kreativ/frigörande dans med Lena Lindkvist

Det här är en kurs för dig som vill dansa och känna dig trygg i en mindre fast grupp. Inga förkunskaper krävs, passar såväl vana som ovana dansare.

Längtar du efter att dansa och röra dig fritt? Vill du få en ökad känsla av närvaro i nuet och bli mer i kontakt med dig själv och din kropp?
Då har du kommit rätt!

Kreativ/frigörande dans är en dansform utan färdig koreografi där du ges möjlighet att lyssna in dig själv och följa din kropps spontana rörelser.
Dansundervisningen utgår ifrån ”sinnenas dans”, en metod att i medveten närvaro mjuka upp kroppen del för del och landa i nuet, och de ”sju rörelserytmerna”, en våg av fri rörelse och improvisation i dans till olika slags musik.
Du blir guidad och inspirerad till dans och rör dig helt efter din egen förmåga. Upplevelsen i stunden är viktigare än prestationen. Genom att i dans och rörelse öka närvaron i kroppen kan du också få en fördjupad insikt om vad som pågår i ditt inre. Under kursen kommer du även ges möjlighet att prova på dansövningar med inspiration från skapande dans, rytmik och dans-och rörelseterapi.

Upplägg

Tid: Onsdagar (varannan vecka) 4/10, 18/10, 1/11, 15/11, 29/11, och 13/12.

Kl. 19.40 -21.00

Pris:  1480 kr för hela kursen.

Plats: Studiefrämjandets fantastiska danssal på Karlsgatan 32 A, Örebro.

För anmälan och mer information kontakta Lena Lindkvist på KAKAO dans & rörelse: kakaodans@gmail.com
Tänk på att antalet platser till kursen är begränsat så anmäl dig gärna i god tid.

Välkommen!

Presentkort som går att använda i Örebro city
Presentkort

Ge bort ett presentkort med pengar, kärlek och lite pepp!

Köp online
Back to top