Thomas Stenström + Ludwig Hart

Gustavsvik, Örebro

Om evenemanget

Thomas Stenström beger sig ut på sommarturné 2024

Thomas Stenström har under en lång tid försett Sverige med låtar att förälska sig i och blivit både Grammis- och sexfaldigt P3 guld-nominerad. Vintern 2024 gjorde han succé med sin arenaturné och kammade hem det ärofyllda priset “Årets Låt” på P3-Guldgalan. I sommar är det dags för Thomas att åter bege sig ut på turné och bjuda på sommarkvällar utan dess like!

Den 31a augusti intar Thomas Stenström scenen på Gustavsvik med finaste Ludwig Hart som special guest!

2022 var ett minst sagt ett rekordartat år för Thomas Stenström med fullsatta arenaspelningar på Avicii Arena och Scandinavium, en sommarturné med 25 stopp följt av höstens och vinterns Dreamer Tour. Ordet “utsålt” fortsatte vara en gemensam nämnare när han inledde 2023 på Cirkus och Pustervik och begav sig ut på en storslagen sommarturné som gick av stapeln på Lollapaloozas stora scen.

Våren 2023 släppte han megahiten “Andas in andas ut” som nått topplaceringar sommaren igenom och streamats över 12 miljoner gånger. Låten vann även det ärofyllda priset “Årets låt” på P3-Guldgalan 2024. I oktober släpptes Thomas senaste album Superlativ 97 som snabbt gick in etta på albumlistan.

Vintern 2024 la Thomas Stenström i ytterligare en växel när Dreamer Tour övergick till Superlativ Tour – en succéartad arenaturné med stopp på Malmö Arena i Malmö, Scandinavium i Göteborg och Tele2 Arena i Stockholm. I sommar är det dags för Sveriges stjärna att bege sig ut på sommarturné!

Ludwig Hart har sedan debuten 2019 gjort musikalisk succé med sina tydligt gitarrdoftande rockproduktioner och en kompromisslös närvaro. På scen ger han sitt absolut yttersta och lämnar ingen oberörd när han sjunger om uppväxten i barndomens småstad, om en förälder som aldrig slutade dricka och om en smärtsamt brinnande längtan efter något större.

Efter tidigare års succéer med konserter på Gustavsvik fortsätter vi med samma koncept även denna sommar!

Fantastisk musik, god mat och kall dryck i en underbar miljö!

13 års åldersgräns (18 år i barområden)

Presentkort som går att använda i Örebro city
Presentkort

Ge bort ett presentkort med pengar, kärlek och lite pepp!

Köp online
Back to top