The Baboon Show + The Dahmers + Square

Kulturhuset Örebro

Det var 14 år sedan de senast stod på en klubbscen i Örebro – nu är väntan över! Fredagen den 8 mars kommer The Baboon Show äntligen tillbaka för vårens absolut bästa rock’n’rollkväll! Dessutom fantastiska The Dahmers och legendariska Square samma kväll 

The Baboon Show + The Dahmers + Square

18:00 – Insläpp
19:00 – SQUARE
20:30 – The Dahmers
22:00 – The Baboon Show

THE BABOON SHOW
Senaste skivan ”God Bless You All” är ett ändlöst rock’n’rollparty som vi nu ska få uppleva live. På skiva såväl som på scen fortsätter The Baboon Show att ifrågasätta makten och alla orättvisor, vilken skepnad de än må ha – Cecilia, Frida, Simon och Niclas ser enormt mycket fram emot att återigen få slänga käft med gnällbältet!

THE DAHMERS
I ett tumult av punk-energi, klassisk rock och catchiga pop-melodier som sätter sig som en blodigel på hjärnan har The Dahmers formats. Ett Frankenstein´s monster som inte drar sig för att mixa sina vitt spridda influenser. Man kan höra inspiration från band som bl.a. Ramones, Thin Lizzy, Beatles, Misfits, Status Quo, Black Flag, The Kinks och ABBA. Resultatet blir adrenalinfylld punkig rock ’n’ roll med catchiga medryckande pop-melodier. Blandat med mörka teman som skräck, frustration och utanförskap gör dessa kontraster The Dahmers till ett färgstarkt och originellt band som går sin egen väg.

SQUARE
Nån har lurat det gamla homoerotiska rövarpacket i speed-garage-skabandet SQUARE att spela förband till ett förband på kulturhuset i Örebro. 8 år sedan de begav sig senast är behovet av urladdning så uppdämt att bandet kräver en hjärtstartare på scen! SQUARE kommer för första gången nånsin med samtliga originalmedlemmar, dubbla basister och trippla gitarrister och ett sug i blicken som kommer få den mest vildsinte att bli generad. 
Bandet har genomfört flertalet Europaturnéer, släppt fyra album och en handfull singlar. För den oinvigde rekommenderas Muffin från Organic Square (2004), Hc Bad från SQR LM 019 (2008), Let it out från the Reversed Spanish Chair (2015) eller varför inte julsingeln Xmas is a bless (lets talk about it). 
Lyssna: https://open.spotify.com/artist/1zkRuJpsdrXE9z67eMB3aw…

MAT & DRYCK
Baren Under Bar Himmel serverar dryck medan Coco Thai utlovar stadigt festivalkäk = Bra rock’n’rollkombo!

Vilka: The Baboon Show + The Dahmers + Square
När: Fredag 8 mars, 2024
Plats: Kulturhuset (A-Salen) Järnvägsgatan 8, Örebro.
Ålder: 18+

Kvällen presenteras av Kulturaktiebolaget & Kexx Kultur

Datum: Fredag 8 mars, 2024
Tid: 18:00
Plats: Kulturhuset (A-Salen) Järnvägsgatan 8, Örebro.
Ålder: 18+
Presentkort som går att använda i Örebro city
Presentkort

Ge bort ett presentkort med pengar, kärlek och lite pepp!

Köp online
Back to top