Mono & Efterslag: Nicole Sabouné och Tomma Intet.

Förena ett klassiskt Mono med ett pulserande Efterslag och det blir lika med fest i Foajén och en kväll fylld av svartvita drömmar och färgsprakande sinnen. 
Örebros finest står enade tillsammans. I entrén till huset för konserter. 
På scen: Nicole Sabouné + Tomma Intet
I dj-båset: Anton Hessel & Maja Amcoff

𝗞𝗙 𝗦𝘁𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗲𝗻 & Ö𝗿𝗲𝗯𝗿𝗼 𝗞𝗼𝗻𝘀𝗲𝗿𝘁𝗵𝘂𝘀 𝗽𝗿𝗲𝘀𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿𝗮𝗿:
Hänghörnan med gratis indiepopcorn och pins från button maker-maskinen sköts så klart av Jazzkatten med vänner som svänger sina lurviga i takt med att bananaskidsen slinter ner i intet och alltet och minus blir plus. 
Vi förnimmer magisk musik, dans, tjo och tjim och allsköns alternativa rim. 
Vi lovar tv-spel, pingisbord, popart-visuals och ljusslingor som tindrar och klingar som plingor. Ävenså lokala konstnärer som ställer ut och vinyl och merch som månglas från band till hand. 
Vi kommer känna en nerv och glöd som vi sent kommer glömma. Vi kommer mysa och vi kommer njuta. Vi kommer leva, vi kommer vara live.  
Varmt välkomma till Klubb Mono och Klubb Efterslag i Foajén på Konserthuset. 
Och hjärtligt välkomna till Örebrooo, Nicole Sabouné och Tomma Intet.
Vi ses längst fram i popcorndimman tillsammans med våra vänner! 

𝗛å𝗹𝗹𝘁𝗶𝗱𝗲𝗿 & 𝗜𝗻𝗳𝗼:

21:00 Ridå upp!
21:01 Dj: A&M
22:00 Live: Tomma Intet
22:45 Dj: A&M
23:30 Live: Nicole Sabouné
00:30 Dj: A&M
01:00 Ridå ner!

Bordsbokning: kulturbistron.se/foajen 
Ticketmaster: tinyurl.com/mono25nov
Åldersgräns: 18 år

Live är livet! Livet är live! 💥🍿😻

//Jazzkatten, Mono & Efterslag

★★★

𝗡𝗶𝗰𝗼𝗹𝗲 𝗦𝗮𝗯𝗼𝘂𝗻é
Det finns bokningar. Och så finns det bokningar. När Nicole Sabouné släppte sitt första album Must Exist så placerade hon sig omedelbart i den andra kategorin. Med sin gotiska stämma och känsla för mörka melodier så tog hon med lyssnaren på en inre resa där stämningen fysiskt gick att ta på. När hon redan året därpå följde upp debuten med albumet Miman så var allt klappat och klart. En artist som inspirerats av Harry Martinssons epos Aniara måste bara placeras på en tron. Att hon dessutom hade det oerhört goda omdömet att jobba med Nicko från Kite cementerades bara faktumet. Det här är Nicole Sabounés värld och vi andra bara lever i den. Efter två tokhyllade album så försvann Nicole från radarn och vi var många som undrade vad hon hade för sig. Det visade sig att hon hade börjat studera teknisk kemi på Kungliga Tekniska Högskolan och därefter kemi på Stockholms universitet där hon dessutom tog en kandidatexamen och en master. Är Nicole Sabouné Sveriges coolaste person? Mycket möjligt. Nu adderas ytterligare en merit i hennes CV då hon är bokad till Klubb Mono. Nicole är nu aktuell med sitt fjärde album Kismet och hon har aldrig låtit bättre. Och om att spela live säger Nicole: ”Det har en nerv som inte finns någon annanstans, det är mycket som händer i det där rummet. Jag får göra något jag älskar och det är väldigt fint att möta de som lyssnar.” Välkommen till Klubb Mono och Klubb Efterslag, Nicole Sabouné! (@nicolesaboune)

–> www.facebook.com/nicolesabouneofficial

𝗧𝗼𝗺𝗺𝗮 𝗜𝗻𝘁𝗲𝘁
Tomma Intet är ett kollektiv med ett odefinierat antal medlemmar som växte fram på Sveriges västkust under vintern 2016. Ur askan av tidigare projekt och med en önskan om att utvecklas till någonting mer flytande och obundet, svävar musiken någonstans mellan 60-talets drömpop och 80-talets new wave. Fram till idag har bandet genomfört utsålda spelningar tillsammans med akter som Hurula och Mattias Alkberg. Vi har att göra med ett band som exemplifierar det som Klubb Mono är och står för. Stilar blandas. Det fullkomligt skriker indie. Och det är svinbra. Tomma Intet har kallats Sveriges Fleetwood Mac på speed blandat med kraut, punk och 60-talets stämsång. Vem vågar ens missa detta? På Klubb Mono och Efterslag ser du detta – live and direct den 25 november i en foajé nära dig. Välkomna till hela alltet, Tomma Intet! (@tomma_intet)

–> www.facebook.com/tommaintet

𝗗𝗷: 𝗔𝗻𝘁𝗼𝗻 & 𝗠𝗮𝗷𝗮
Vi funderar lite på vad Anton & Maja har tänkt att bjuda Örebros indiepublik på under discokulan, i röken, bland banaskids, indiepopcorn och popartiga visuals som flimrar i bakgrunden: Vad ska dom spela? Vilken feeling vill dom ge? Hur ska en dansa? Får en sjunga med? Kan en önska eller bara drömma? Blir det pyroteknik på slutet eller inte? Men vart tog våra coola lilla dj’s vägen? Ingen som vet, ingen som vet. Hör av er till domkallarossdjs@gmail.com om ni sett eller hört nåt ifrån Anton & Maja. Vi är inte bara oroliga för dom, utan vi är oroliga för Örebros indiepubliks själva existens om dom inte får sin indiefix! (@antonhessel @majaamcoff) 

–> www.facebook.com/anton.hessel.1
–> www.facebook.com/maja.amcoff

𝗞𝗹𝘂𝗯𝗯 𝗠𝗼𝗻𝗼
Mono är en ambulerande liveklubb som presenterar det bästa från den svenska indiescenen. Vi vill berika Örebros liveklubbscen genom att ta sikte mot det alternativa, oberoende och äkta. Vi håller oss inte till någon speciell genre. För oss är indiemusik allt ifrån pop, rock, punk, singer-songwriter till hiphop, soul och elektroniskt. Det viktiga är att artisterna är unika och går sin egen väg. Klubb Mono lever efter parollen: Live är livet! Livet är live! (@klubbmono) 

–> www.facebook.com/klubbmono

𝗞𝗹𝘂𝗯𝗯 𝗘𝗳𝘁𝗲𝗿𝘀𝗹𝗮𝗴
Efterslag, eller backbeat på engelska, är toner som känns i kroppen. Som får det att pulsera och svänga. Klubb Efterslag är Örebro Konserthus egna klubb som föddes efter pandemin för att fira genrebredd, livemusiken och att vi får träffas och känna känslor på riktigt. På Klubb Efterslag uppträder innovativa och spännande artister. Vårt hem är Örebro Konserthus. (@efterslag)

–> www.facebook.com/efterslag

𝗔𝗿𝗿𝗮𝗻𝗴ö𝗿𝗲𝗿
Kulturföreningen Stationen, Klubb Mono, Klubb Efterslag och Örebro Konserthus. I samarbete med Svensk Live, och med stöd från Kulturrådet. Övervakas av Indiedepartementet. Backup från K&K Records. 

★★★

Datum: 25 november
Tid: 21:00-01:00
Plats: Örebro konserthus
Presentkort

Ge bort ett presentkort med pengar, kärlek och lite pepp!

Köp online
Back to top