Konstvisning för föräldralediga

Örebro konsthall

Är du föräldraledig och nyfiken på konst? Kom till Örebro konsthall på konstvisning för föräldralediga!

Mer om evenemanget

Ta del av utställningen Kall luft på öm hud på förmiddagen när konsthallen är stängd för allmänheten. Vi upplever och samtalar om konsten tillsammans i ett anpassat tempo med utrymme för barnens behov. Visningarna börjar kl. 10 och vi avslutar med en stunds kaffe eller te i konsthallens ateljé.

​​Antalet platser är begränsade och först till kvarn gäller. Visningarna är kostnadsfria och föranmälan görs till konsthallen@orebro.se.

I garderoben finns plats för ytterkläder och låsbara skåp för väskor. Toalett med skötbord finns.

Välkommen!

Om utställningen:

Örebro konsthall har glädjen att presentera konstnären Tobias Bradford första stora konsthallsutställning. I utställningen ”Kall luft på öm hud” undersöker han förhållandet mellan kropp och maskin, barndom och drömmar, makt och odödlighet i rörlig skulptur- och platsspecifik installation såväl som objekt och video. Tillsammans med flera ambitiöst nyproducerade verk skapas en påtaglig stämning som sprids över salarna. Uttrycket är obehagligt, melankoliskt och längtansfullt. Samtidigt finns närvaro av humor, lekfullhet och vardag som ramas in av surrealistiska och naivistiska referenser men även samtida internetestetik.

Information

  • Typ av evenemang: Visning & guidning 
  • Datum: 3 april, kl. 10–11.30
  • Plats: Kulturkvarteret
  • Lokal: Örebro konsthall
  • Arrangör: Örebro konsthall
  • Pris: Fri entré, föranmälan krävs
Presentkort som går att använda i Örebro city
Presentkort

Ge bort ett presentkort med pengar, kärlek och lite pepp!

Köp online
Back to top