Konstmarknad på Hallen

Örebro Saluhall, Kungsgatan 15

Lördag den 15 juni bjuder vi in till konstmarknad på Örebro saluhall som en del av invigningen av Open art. Kom förbi för lunch eller fika och passa på att fylla på med kulturell näring.

Konstmarknad på Hallen

Dagen till ära har du möjlighet att träffa tio lokala konstnärer och kolla in deras alster. Det kommer finnas allt från smycken till originalmålningar och tryck till försäljning. Ett perfekt tillfälle att hitta en fin present eller ett nytt favoritverk som får följa med dig hem.

Marknaden pågår kl. 11.00-15.00. Välkommen!

Utställare

Xing Liu

Xing presenterar verk på olika material, alla skapade med bläckmåleriets unika teknik. Hon bjuder in dig till en fascinerande resa genom fantasieggande tolkningar av gåtfulla och oåtkomliga platser. 

Instagram: @xingfj

Nården – Anya Blom och Mattias Nonnen

Nården vill förmedla naturens subtila skönhet och mångfald, och påminna om att vår vackra skogsmiljö är värd att bevara. Genom sina verk hoppas de kunna väcka en känsla av respekt och kärlek till naturen som omger oss.

Instagram: @nardensskogar

Marlou Jaspers
Som konstnär utforskar Marlou naturens mysterier, fångar dess skönhet och förvandlar den till surrealistiska scener i oljemåleri. Med en lekfull anda strävar hon efter att väcka betraktarens uppskattning för det magiska i det vardagliga.

Instagram: @marloujaspersart

Stefan Gustafsson

Stefans målar fåglar. Hans akvareller är inte avsedda att vara exakta avbildningar av fågelarter utan snarare individer med egen personlighet. Målet är att ge varje fågel ett unikt uttryck och att skapa bilder med en personlig prägel och minimalistisk stil.

Hemsida: stefan-gustavsson.se

Antonia Kjellarsson
Antonia är konsthantverkare och guldsmed, med störst fokus på det bärbara. Mycket silver och lite annat.

Instagram: @antoniakjellarsson

Eva Hjortsberg

Eva beskriver sig som en odiagnostiserad kreatör med för många bollar i luften och datorn full av digitala blomsterängar.

Instagram: @studiodeermountain

Sara Berlekom

Sara målar motiv från sin vardag och inspireras av landskap och stadsmotiv. Detta ligger i gränslandet mellan stadsbebyggelse och landsbygd. Hon tar ofta bilder med mobilen på det som väcker hennes intresse som hon sedan arbetar vidare med i sin ateljé.

Instagram: @saraberlekom

Lilly Nordström

Naturens stämningar och blickfång ger Lilly lust att skapa poesi med penseln.

Instagram: @lillynordart

Ida Björklund

Ida Björklund skapar färgstark konst i olja. Hon hittar inspiration till sina motiv i mötet med människor.

Instagram: @kladdkritan

Lotta Larsdotter

Lotta arbetar med tusch och akvarell i kombination med digitala tekniker. Framförallt blir det prints med motiv av natur och människor. 

Instagram: @lottalarsdotter

Datum: 15 juni
Tid: 11:00-15:00
Plats: Örebro saluhall, Kungsgatan 15
Presentkort

Ge bort ett presentkort med pengar, kärlek och lite pepp!

Köp online
Back to top