Lär dig laga vegetariskt med Margareta Rosengren

Offer

Tillsammans med Margareta Rosengren erbjuder vi en distanskurs i vegetarisk matlagning. Passa på att vässa kunskaperna inom ett växande område. Kursen består av såväl inspelat material på vår lärplattform som onlinemöten med Margareta via Zoom. 

Lär dig hur du använder bönor och fröer, kryddningens betydelse och få knepen för att göra de bästa vegetariska biffarna. Vi kombinerar förinspelade avsnitt med livesändningar där du får möjlighet att ställa frågor.

Under kurstiden kommer vi att skapa en vegetarisk buffé med rätter av olika slag, vegobiffar, grytor, gratänger och sallader. Du får inspiration att laga både läcker och nyttig vegetarisk mat. Tips på hur du skapar nya kulinariska rätter av t ex dina matrester, liksom alternativ om du t ex vill att kosten ska vara helt vegansk. En kurs fylld med inspiration för en grön och skön vardags- och festmat.

Margareta Rosengren har en gedigen pedagogisk utbildning och inspirerar sina deltagare till egen utveckling. Hon har startat och drivit Rosengrens Skafferi, en helt vegetarisk restaurang i centrala Örebro. Margareta har mångårig kunskap av vegetarisk matlagning och vegan kost. 

Anmäl dig nu, vi drar strax igång!