Bilar på stan är tillbaka 24 september!

Published on Monday, September 19news

Boka in nästa lördag, 24/9! Då är succén Bilar på stan 2022 tillbaka! Spana in det senaste och bästa som branschen har att erbjuda. Inte mindre än 45 bilmodeller från nio MRF-anslutna nybilsåterförsäljare kommer att visas mellan kl. 10-15. Det blir också massor av roliga aktiviteter. Vad sägs om att köra Bobby-Car race, provsitta blåljusfordon eller bli ansiktsmålad? Räkna med en fullspäckad dag på stan för hela familjen!

Träffa Tullängsgymnasiet, Alléskolan, Proffsgymnasiet och Realgymnasiet som informerar om sina utbildningar för fordonsbranschen (kl 10-15)

Linde Material Handling visar upp sina stora truckar och pratar om hur det är att jobba som servicetekniker (kl 10-15)

Ansiktsmålning och fiskdamm för alla barn till förmån för Örebro Stadsmission (kl 10-15)

City Örebros maskot Hasselmusen bjuder alla barn på lördagsgodis från Pressbyrån Våghustorget Örebro (kl 10-15)

Blåljus på Stortorget! Nerikes Brandkår, Polisen i Örebro län och Ambulansen,Universitetssjukhuset,Örebro visar upp sina fordon och har en uppvisning hur man samarbetar vid en trafikolycka. Alla barn får träffa personalen och får titta på och provsitta fordon (kl 11.00)

KIF Örebro DFF, intervjuer och autografskrivning (kl 12.30)

ÖSK Fotboll, intervjuer och autografskrivning (kl 13.30)

Bobby-car race på Våghustorget i samarbete med Lekia Örebro (kl 10-15)

MRF – Motorbranschens Riksförbund – är en organisation för den seriösa delen av bilbranschen. För en trygg bilaffär, service och reparation av din bil, vänd dig alltid till ett MRF-anslutet företag.

Välkomna!