Sa

30 Apr

WalpurgisRock med Prins Svart och Abramis Brama

19:00event

WalpurgisRock den 30 april är ett tillfälle för alla rockers att uppleva en valborgsmässohelg med skön musik där man kan träffa likasinnade i bekväma omgivningar på Clarion Hotel i Örebro.

Tung rock på svenska har alltid varit Abramis Bramas vision, från debutalbumet “Dansa tokjävelns vals” 1999 till ”Tusen år” 2018. Rötterna till trädet som Abramis Bramas musik växer på finns i det sena 60-talet hos November och Pugh Rogefeldt, de klassiska riffmästarna Black Sabbath, Led Zeppelin, Mountain och Cream, men musiken innehåller också inslag från psykedelia till svensk folk till rena rama hårdrocken.

Prins Svart kombinerar det gamla med det nya och har på kort tid skapat en nisch i musiksverige genom att spela klassisk rock med svenska texter direkt från hjärtat utan omvägar eller manér. Namnet Prins Svart symboliserar det mänskliga tillståndet där hopp, längtan, saknad, sorg och kärlek spelar huvudrollen. Med lika delar inspiration från band som Led Zeppelin, Black Sabbath, Dio, Deep Purple, Thåström och Free är musiken fast förankrad i 1970-talet och det tidiga 1980-talet.

Vi erbjuder ett helgpaket inklusive entré till spelningar och boende på fyrstjärniga Clarion Hotel Örebro inklusive frukost. Allt detta till specialpriset 595:- per person vid del i dubbelrum, totalt 1190:- + serviceavgift för 2 personer.

Helgpaket med boende per person i enkelrum inklusive entré till spelningar: 1045:- + serviceavgift.

Vill man enbart köpa entré till spelningarna kostar det 250:- + serviceavgift.

Bar och matservering under hela kvällen. Antalet sittplatser är begränsat. Den som vill äta rekommenderas att boka bord. Detta görs på telefon: 019-670 67 07.

Kom och upplev en oförglömlig helg tillsammans med andra rockers i musikstaden Örebro.

Både entrébiljetter och boendepaket säljs via Ticketmaster.se

Ungefärliga hålltider:
Incheck från kl 15.00
Kl 17.00: Bar och restaurang öppnar
Kl 20.00: Första band går på

Alla tider är cirka tider och kan ändras utifrån behov. Vid händelser arrangören inte kan styra över, t.ex. sjukdom, har Clarion Hotel rätt att göra förändringar av banduppställningen. Clarion Hotel Örebro följer eventuella riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och Regeringen. Detta är ett event till specialpris som inte är avbokningsbart. Vid helt inställt event betalas entré och boendepaket tillbaka. Arrangören kan inte stå för resor eller andra omkostnader.

Clarion Hotel Kungsgatan