Sa

11 Nov

Thanos Fotas – Standup show

18:30:00event

Hyllade Thanos Fotas gör sin första soloturné

Thanos Fotas är komikern som gett sin publik många skratt sen 2009, han har en otrolig scennärvaro där han på sitt unika och galna sätt delar med sig av sina livserfarenheter och upplevelser och golvar oss på vägen! Thanos blev en storfavorit under sin medverkan i SVT-programmet IFS (Invandrare för svenskar) för sina starka punchlines och personlighet att det skapades olika memes och citat som blev virala på sociala medier. Nu tar han äntligen ut sin första show på Sverigeturné!

Det som gör Thanos så unik är att han är oförutsägbar och full av överraskningar, det är bara han som helt random tar över ett SVT-reportage och går in i en av hans många karaktärer (”zucchiniturken”) som senare blivit hela Sveriges snackis. Välkomna till en stand up-show fylld av karaktärsdriven och filterlös humor.

– Citat från Thanos “Det här är den bästa standup showen du har sett”.

Sagt om Thanos: “Syrianer, turkar, kurder, chilenare, greker, irakier, somalier, västafrikaner – och även innerstadssvennar, som ”inte alls lider av främlingsfientlighet, utan förortsfientlighet” – ges röst ur situationer alltifrån Arbetsförmedlingen till Spy Bar till McDonalds till trappuppgångar på Östermalm, lagerarbeten och ortentorg.”

Niklas Wahllöf, Dagens Nyheter

Showlängd: 70 minuter

Turnén produceras av Pulpo Live & Agentur

 

11 nov
Kulturhuset A-salen
Järnvägsgatan 8
Insläpp: 18.30
Showtime: 19.30
Spellängd: ca 70 min

 

Länk- https://www.ticketmaster.se/event/644561?cl_origin=web1

Kulturhuset A-salen