Fr

10 Jun

Premiär – Allsång med Freddie Liljegren / Villa Strömpis 10/6

18:00event

Vi är otroligt glada att få välkomna er tillbaka till en sommar på Villa Strömpis, detta år helt utan restriktioner!

 

En stor del av sandytan har bytts ut mot ett stort utomhusdansgolv, skönt möblemang, vi har byggt upp en scen och vi kommer att ha en stor taklösning som möjliggör konserter, roliga events och happening i både vått och torrt! Kombinationen mellan pandemiårens strandidé och det allra bästa från innan, i form av allsång, konserter och standup gör att vi tror att denna sommar kommer att bli vår allra bästa någonsin. En oas mitt i stan helt enkelt!

 

Vi ses på Villa Strömpis i sommar!

________________________________________

 

ÄNTLIGEN PREMIÄR!!


Allsång På Villa Strömpis  

Allsång på Villa Strömpis har nog alla saknat. En tradition vi under pandemin blev tvungna att pausa… Men nu är den äntligen tillbaks i en nytappning med Örebroprofilen Freddie Liljengren i spetsen! Ni kan förvänta er exakt samma grymma stämning med dängor som exakt ALLA kan, och ofrivilligt kommer sjunga med i!

 
Freddie Liljegren & Dunderklubben

 Freddie Liljegren, 2:a i Idol 2019 samt vinnare av Millencolin Music Price 2019 har länge varit en av Örebros mest framträdande artister. En Örebro profil, performer och entertainer i världsklass nu redo att få hela Örebro att stämma upp i sommarens bästa allsång. Freddie tillsammans med bandet Dunderklubben som är Sveriges största musikeskort bjuder på ett framträdande som är perfekt för dansgolvet med visuella shower från de flesta tiders epoker. Med hjälp av dansare, effekter, eld och rök lovar vi att ni kommer ha det svårt att stå still. 


 

Info.
18:00-22:00 (GIG 20:00-22:00)
Ålder: 18+
Entré: 50:-
Kvällens erbjudande: FRI ENTRÈ innan 20:00

 


Mat: Köket är öppet mellan 18:00-20:00 och det är som vanligt drop-in som gäller så var i tid för bästa möjliga plats. Meny finns på hemsidan från och med 2/5.

 

Varmt välkomna till oss önskar
Strömpis Crew!

Strömpis