We

11 May

Messiah Hallberg + Support

19:30event

Vi gästas av ingen mindre än Messiah Hallberg som gästar oss för första gången! Han har medverkat i TV-program som ”Roast på Berns”, ”Let’s Dance”, ”RAW Comedy Club”, och “Parlamentet”. Som skådespelare har han medverkat i serier som ”Stockholm-Båstad”, ”Finaste familjen” och sina egna serier på SVT – ”Messiah – Frälsaren” och ”Messiah – för Sverige i tiden”. Han har också hunnit med att ta fram flera framgångsrika podcast, till exempel “Geniförklarat” och “Freakshow”. Nu kör han nya “The Daily Messiah” med hans vapendragare John Klara Doktorow och John Willander Lambrell! Messiah är dessutom en rutinerad programledare och galakonferencier som bland annat har lett ”Årets dagstidning 2016”, ”Grand Travel Awards 2017” och ”Stora kommunikatörspriset 2017”. Messiah var i flera år programledare för morgonshowen på radiostationen NRJ.

Hösten 2017 var Messiah Hallberg ute med sin soloföreställning ”Messiah den missförstådde profeten” som fick succérecensioner. Samma år korades han även till ”Årets manliga komiker” på svenska standupgalan. Pratar man med komiker kollegorna så anser de enat en endaste sak:

Just nu är Messiah bättre än någonsin! Därför får ni inte missa när han svänger förbi oss den 11:e Maj! Fler namn uppträder denna kväll. Vi släpper namnen längre fram! 

Showtime kl: 19:00 Spellängd: 1 timme

Biljettlänk: https://www.ticketmaster.se/event/orebro-comedy-club-pres-messiah-hallberg-support-biljetter/612427

 

 

 

Örebro Kulturhuset