Fr

12 Aug

Ludwig Hart + Julia Logan Under Bar Himmel

17:00:00event

Att få uppleva Ludwig Hart på spelgården i Wadköping är en dröm som går i uppfyllelse. Vi fick ett provsmak när han 2021 gästade Tomas Andersson Wij under hans bejublade konsert. Dessutom har vi nöjet att presentera Julia Logan som är nästa stora stjärna på musikhimlen. Som vi har saknat att träffas, hänga och gå på konsert tillsammans. I sommar presenterar vi flera dagar och kvällar fyllda av fantastisk livemusik. Den 12 augusti är vi stolta över att kunna presentera Ludwig Hart och Julia Logan i Wadköping.

LUDWIG HART
Hart beskriver sin musik som ”sätt-dig-i-bilen-och-kör-rock”, men den är så mycket mer än det. Fantastiska arrangemang, svävande gitarrer, synthar och en stor, filmisk atmosfär som för tankarna till 80-talets Jackson Browne och Fleetwood Mac.Hart kan också förtjänstfullt jämföras med nutida amerikanska indieband – men med en distinkt och direkt melodikänslighet och en otrolig röst – som kan bära honom mot en stor och allomfattande global publik. Tänk er att The War On Drugs skulle omfamna Don Henley istället för Bob Dylan. Med nysläppta albumet PALOMA (2021) i ryggen tror vi detta kan bli en helt otrolig kväll Under Bar Himmel

JULIA LOGAN
Julia Logan väljer ett lågmält tilltal, där hittar hon sitt fokus och resonans. Likt artister som Karen Dalton och Jim Ford söker även Julia efter tröst, uppriktighet och tyst medmänsklighet & förståelse i högljudda tider av kaos. 
Nästa singel ”Everly Foreverly”, var liksom debutsingeln skriven och inspelad i tätt samarbete med producenten Daniel Bengtson i Studio Rymden. Ett samarbete som utmynnat i en ljudbild som för tankarna till ett soldränkt Kalifornien – varmt, lekfullt, exakt och snyggt.

2021 teamar Julia Logan upp med Nina Persson i en cover på amerikanen Bobb Trimbles smått obskyra kultklassiker One Mile From Heaven.
Nina Persson: ”Julia är en fin ny bekantskap, jag älskar hennes röst och det finns inget bättre sätt att möta nya människor än att göra musik ihop. Låten är ett riktigt fint musikarkeologiskt fynd, jag hoppas att Bobb Trimble blir glad att vi ger den nytt liv i form av en virtuos tjejduett.”

MAT, DRYCK & AKTIVITETER
Vi kommer att samarbeta med lokala aktörer för servering av både mat och dryck. Det kommer bli magisk stämning på plats med dekorationer och gästande Dj’s vid varje tillfälle och riktigt trevligt häng. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på området. Evenemanget är kontantfritt, vi tar endast emot betalning via swish/kort.

TILLGÄNGLIGHET
Spelgården i Wadköping är rullstolsanpassad med bra platser samt god tillgänglighet till samtliga aktiviteter som erbjuds. Köp biljetter som vanligt men maila till oss i förväg så att vi kan förbereda plats för dig och ditt sällskap (info@kexxkultur.com)

ÅLDERSGRÄNS
Under Bar Himmel har 18 års gräns och riktar sig främst till vuxna, men vi tillåter medföljande barn i målsmans sällskap. Evenemanget har hög ljudvolym så rekommenderad lägsta åldersgräns är 13 år.

​​HITTA HIT
BIL – Runtom skytteparken och öster finns en hel del parkeringar för dig som åker bil. Därefter kort promenad till Spelgården.

GÅNG/CYKEL – Att gå eller cykla genom Stadsparken rekommenderas starkt. Ta gärna en vända genom mysiga Wadköping när du ändå är här. 

TÄNK PÅ
Tänk på att anpassa kläder efter vädret. Paraply är ej tillåtet pga att det skymmer sikten för personen bakom. Använd hellre regnkläder eller regn-poncho. 

Presenteras av och i samarbete med: Kexx Kultur, Wadköping, Real World Sound och Bilda

Biljetter: https://billetto.se/e/ludwig-hart-julia-logan-under-bar-himmel-biljetter-639465?utm_campaign=Profile&utm_content=SE%20Organiser%20Profile&utm_medium=Recommendation&utm_source=Billetto&fbclid=IwAR0ZoBpBltm24vULnjB5ctP3tyLAhFNpK-w1E_yvFJzoZb13LXedKGf7pU8

Spelgård Wadköping