Fr

25 Nov

KITE | Klubb Efterslag

18:00:00event

Efterslag började som en musikfestival med några av Sveriges mest intressanta artister. Det var Örebro Konserthus sätt att fira kärleken till livemusik och Örebro. Under hösten 2022 tar Efterslag ny form. Tre klubbkvällar där banbrytande artister uppträder på Örebro Konserthus och Kulturkvarteret.

Klubb Efterslag är stolta att presentera Kite, fredag 25 november i stora salen på Örebro Konserthus.
Biljetterna släpps fredag 9 september klockan 10.00 via luger.se.

KITE
Kite, bestående av Nicklas Stenemo och Christian Hutchinson Berg, har nått sin nuvarande position på helt egna premisser och genom att alltid gå sin egen väg. Ofta tvärtemot musikbranschens gängse regler. Bilden av dem omgärdas av en integritet och kompromisslöshet vi inte direkt är bortskämda med men som sannolikt har bidragit till att förhöja den känsla av exklusivitet publiken förknippar dem med.

Live är bandet en helhetsupplevelse du omöjligen kan ta del av någon annanstans. Ryktet om deras känsloflödande liveföreställningar har spridits organiskt och i dessa dagar drar de fulla hus mest överallt, vilket säger något om hängivenhet hos den ständigt växande fanskaran. Nu senast på Way Out West fick publikinsläppet till Linnéscenen stängas innan bandet ens gick på scen.

Nicklas Stenemo och Christian Hutchinson Berg skapar musik lika tillgänglig som den är äventyrlig och lika majestätiskt skimrande som den är mörk. Gissningsvis förstärks den pulserande helhetsupplevelse som en Kite-konsert innebär under hösten då duon, direkt hemkomna från 2 veckors USA-turné, kommer åka ut på sin första regelrätta Sverigeturné på över tio år.

Örebro konserthus