Sa

19 Aug

Johnossi + Norlie & KKV | Gustavsvik, Örebro

18:00:00event

Johnossi och Norlie & KKV till Gustavsvik, Örebro, den 19 aug!
Efter höstens succéer i ”Så Mycket Bättre” samt slutsålda konserter under våren för bägge artisterna kan vi nu stolt presentera Johnossi och Norlie & KKV till en sensommarkväll på Gustavsvik! Två fantastiska konserter utlovas under samma kväll!

Efter förra sommarens succé med konserter på Gustavsvik fortsätter vi med samma koncept även denna sommar!

Fantastisk musik, god mat och kall dryck i en underbar miljö!

13 års åldersgräns (18 år i barområden)
Biljettlänk:https://www.tickster.com/sv/events/jkc6rum74nfjgph/2023-08-19/johnossi-norlie-and-kkv?fbclid=IwAR21XcmZAe0imiRqS0kMkjhAOig6Bsyy5oDagRJWQuE8s-uyUpIgwbt8Lac

JOHNOSSI
Hyllade Grammis- och P3 Guld vinnande rockduon släppte tidigare i år sitt sjunde album ”Mad Gone Wild” och spelade på både svenska festivaler, Kalas-turnén samt en lång Europaturné i somras. 

Sångaren John Engelbert har under hösten gjort succé i TV4s “Så Mycket Bättre” och där han tagit både de andra medverkande artisterna och TV-publiken med storm. Johnossis första tolkning ”Anxious Angel” (original av Maja Francis) gick direkt in på Spotify Topp 50 listans 3:e plats och hyllades av recensenterna. Lika uppmärksammad blev Johnossis arenarockversion av Måns Zelmerlöws gamla Eurovision-vinnarlåt ”Heroes”.

Parallellt med Johnossis tolkningar har Darin fått en hit med sin Så Mycket Bättre-tolkning av Johnossis stora singel ”What´s The Point” som är en av de mest spelade låtarna på svensk radio just nu. Likaså har stjärnskottet Daniela Rathana framgångar med sin svenska tolkning ”Återvändsgränd” av Johnossis orginalsingel ”Dead End”.

NORLIE & KKV
Under hösten 2022 sätter Sveriges mest ikoniska duo Norlie & KKV sin prägel på hela Så mycket bättre. Nu kommer de att under sommaren 2023 turnera med en fantastisk show!

Om någon sagt att en bortglömd dansbandshit plötsligt skulle bli höstens första/största banger hade kanske nån tvekat. När Norlie & KKV gjorde Lasse Stefanz ”Nån som han (En man som han)” till sin i Så Mycket bättre visade de vilka otroliga artister de är, ingen kunde sitta still. Med ett unikt sound och en känsla för den publikfriande dansen bevisade Norlie & KKV ännu en gång att de är två av landets absolut största.

Duon har sedan debuten 2011 gett oss några de största hitsen i modern tid; “Tröjan du hatar”, “Ingen annan rör mig som du” och “Din Idiot” har gjort Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag till självklara publikfavoriter. Norlie & KKV har nominerats till otaliga priser, stått på de största scenerna och samarbetat med bland andra Estraden, Benjamin Ingrosso och Junie.

Norlie & KKVs blandning av oförskämd pop med rötter i hiphop var en fingervisning om var populärmusiken var på väg långt innan den hade kommit dit De har i dagsläget haft 6 stycken topp 10 placeringar, 20 top 50 placeringar på Spotifylistan i Sverige och deras musik har streamats över en halv miljard gånger.

Gustavsvik, Örebro